top of page

Notícies

Notícies

 

Des d'Harmonia Interior  col·laborem  amb  AFIMOIC  en el Dia Mundial de la Fibromiàlgia, Fatiga Crònica, SQM i SE, amb una Masterclass
de QIGONG oberta a tothom.

qigong a l'aire lliure.jpg


El proper dimecres dia 17, a les 6 de la tarda, anem a Gallecs a practicar TXIKUNG a l'aire lliure

QIGONG A GALLECS.jpg

BANY DE GONGS

El proper divendres dia 14 de desembre a les 18'30 h us proposem participar al Bany de Gongs que tindrà lloc al nostre centre a càrrec de la Patrícia Ramirez.
Efectes i beneficis del Bany de Gongs

El so del gong indueix a un estat de meditació i relaxació profunda, estimula el sistema circulatori, glandular i nerviós. Reequilibra el cos físic, emocional i espiritual, despertant estats superiors de consciència pròpies de la sanació i la transformació. Ajuda a eliminar bloquejos energètics.
46399582_846795005495495_792571021168214016_n.jpg

 

Harmonia Interior col·labora organitzant activitats orientades als associats, afectats, amics i familiars del grup de Mollet contra el Càncer.

A Harmonia Interior sempre ens agrada que estiguis informat sobre tots els esdeveniments que tenen lloc al nostre Centre. Per aquest motiu, apart de poder-te posar en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta, un o dos cops a l'any fem una Jornada de Portes Obertes perquè vinguis a descobrir sense cap compromís algunes de les teràpies que et poden interessar per al teu benestar personal.

bottom of page