top of page

Teràpies

 

Aquí podeu veure les diferents teràpies naturals que us ofereix Harmonia Interior.

QUIROMASSATGE

 

El Quiromassatge o Massatge Terapèutic té com a objectiu restablir el benestar corporal.

 

Descontractura, tonifica i reforça els músculs, elimina dolors i estrés alliberant tensions musculars, estimula el sistema circulatori i el sistema nerviós.

 

Amb el Quiromassatge aconseguim recuperar el to muscular i relaxar-nos física i mentalment.

 

A punt per continuar.

AYURVEDA
MASSATGE VATA/ABHYANGA
MASSATGE SHIRO

 

Ayurveda o Ciència de la Vida, està considerada la medicina més antiga de la història. Amb el Massatge Ayurveda aconseguim equilibrar el nostre cos i les seves energies, assolint un fantàstic benestar interior, tractant fonamentalment aspectes con l'estrès, el bloqueig emocional, la rigidesa mental, la fatiga, etc.

 

Regula el sistema nerviós i energètic, elimina toxines donant elasticitat i força a la pell i activa el sistema circulatori.

 

És un regal per al teu cos i la teva ment.

DIGITOPUNTURA

 

La Digitopuntura, tècnica derivada de l'Acupuntura, consisteix en l'aplicació de pressió en uns punts concrets del cos, localitzats dins dels diferent meridians energètics; tracta tot tipus de dolor i malaltia.

 

Millora la circulació energètica del nostre organisme, trastorns emocionals, problemes orgànics, musculars, etc.

 

Una gran tècnica molt efectiva com a complement en massatges i de fàcil utilització com a auto tractament.

ANATOMIA ENERGÈTICA

 

L'Anatomia Energètica o Teràpia de Polaritat és una tècnica manual i energètica que suma coneixements de l'Ayurveda, de la Medicina Tradicional Xinesa i del Ioga tradicional.

 

Tracta tot tipus de bloquejos corporals: sistema nerviós, energètic, muscular, crani-sacral, etc.

 

Incrementa el trànsit d'Energia.

 

Transforma l'estrès i la fatiga en benestar.

 

Elimina tensions i aporta relaxació.

 

El seu objectiu és retablir i equilibrar la nostra Energia Vital.

IOGA

 

El Ioga és una ciència que treballa la triple estructura de l'ésser humà: cos, ment i esperit. És una poderosa eina per enfrontar-se al ritme de vida actual, superar barreres personals i mantenir-se en forma.

 

Ajuda a eliminar tensions i estrès, a potenciar la concentració, recuperar l'energia i mantenir-se en forma, combatre la depressió, insomni, adiccions, etc.

 

"Jo els parlaré del Ioga en termes molt simples: la ment humana és potencialment infinita i creativa, però a la realitat pràctica, és limitada. Aleshores, es vol un saber fer tècnic, per mitjà del qual un pugui expandir la seva ment per produir l'equilibri que li permeti controlar la seva estructura física i experimentar el seu Ésser Infinit."

 

(YOGI BHAJAN)

SHAKTI DANCE

 

Shakti Dance és el Ioga de la Dansa. És una Dansa Sagrada la qual té les seves arrels i tradicions en el Kundalini Ioga.

 

També desenvolupa un enteniment de les qualitats i nivells d'energia induïts a través de diferents moviments i estils de dansa. Fusiona respiració, moviment i consciència.

 

Shakti és l'energia creativa primordial de l'ànima. A través d'ella l'univers es manifesta. Tota existència és animada a través de la seva Respiració Divina. Ella s'expressa a si mateixa a través d'infinites formes de vida.

TXI KUNG

 

El Txi Kung o Qi Gong, considerat com un dels pilars de la medicina tradicional xinesa i que es podria traduir com "treballar amb l'energia", ens ajuda a tonificar els òrgans interns i a regular les seves funcions mitjançant una sèrie de moviments, del control de la respiració i de la vountat mental.

 

Amb el Txi Kung, podem prevenir o millorar malalties, enfortir i rectificar l'estructura corporal, distribuir i restablir el flux d'Energia per tot el nostre cos i millorar profundament aspectes emocionals (ansietat, preocupació, depressió, tristor, etc.).

 

Amb una pràctica habitual notaràs una important millora tant a nivell físic, com mental i emocional.

 

REIKI

 

Reiki o Energia Vital Universal, és una pràctica o teràpia natural reconeguda com a tal per l'Organització Mundial per a la Salut, que té com a finalitat la recuperació o millora de la salut mitjançant l'harmonització de la nostra Energia Vital.

 

El Reiki ens ajuda a alliberar emocions i bloquejos energètics; estimula el sitema immunològic i ajuda en la recuperació de malalties i lesions accelerant el procés.

 

 

Amb el Reiki arribem a assolir un profund nivell de benestar, relaxació i acceptació.

FLORS de BACH

 

Les Flors de Bach són una sèria d'essències naturals, extretes de flors silvestres amb propietats curatives, pel tractament de diverses situacions emocionals com la por, l'estrès, la depressió, manca de confiança, obsessions, etc.

 

PSICOCORPORAL

 

A Psicocorporal es realitza un procés de desenvolupament i treball personal en el qual ens explorem, coneixem, expressem i aprenem a través del nostre cos.

El que ens succeeix com a persones ens succeeix tant en maneres físiques com psicològiques i moltes vegades, a causa de l'extremada èmfasi que es dóna a l'intel·lecte i a la raó en la nostra cultura en general, oblidem la importància de la postura i l'experiència corporal en el funcionament emocional i psicològic.

La consciència corporal, la percepció clara de les emocions i sensacions ens apropa més a estar en contacte amb la nostra realitat essencial. El treball psicocorporal afavoreix la descàrrega de tensió, l'equilibri del sistema nerviós vegetatiu i el desbloqueig de les contractures cròniques amb la fi de ser no només més conscients del nostre cos sinó també de la nostra vida emocional i instintiva, perseguint l'objectiu de millorar o restablir l'equilibri funcional psicosomàtic.

bottom of page